10.000 HORES FLORAL

70% Muscat de Frontignan, 20% Sauvignon Blanc i 10% Malvasia de Sitges

Ecològic

D.O. PENEDÈS

L’esclat de flors i notes fragants a la copa. Un vi refrescant, afruitat i lleuger per a tots els paladars. La seva entrada en boca és amable i golosa, un reflex del nostre paisatge de primavera a les vinyes.

ELABORACIÓ:

Fem una curta maceració pel·licular abans de fermentar a la premsa per tal d’aconseguir un vi expressiu i fregant en nas. Seguidament la seva fermentació serà en dipòsits d’acer inoxidable durant 25 dies a una temperatura controlada. Acabem el procés amb una criança sobre lies en el mateix dipòsit entre 3 i 4 mesos per arrodonir el vi. Finalment, filtrem i embotellem.

 

NOTA DE TAST:

Presenta un aspecte net i brillant, amb un color groc pàl·lid i amb reflexos verdosos.

Te una gran intensitat aromàtica d’aromes tropicals,  tot recordant aromes de fruita blanca com pinya, llimona, litxi, plàtan i préssec.

La seva entrada és molt sedosa i elegant. El cupatge ens dona una bona estructura i a la vegada un pas golós i untuós. En el post gust trobem notes cítriques que el fa fresc, viu i no gens carregós.

MARIDATGE:

És un vi apte per degustar-ne una copa a qualsevol hora del dia. Marida molt bé amb primers plats frescos com amanides i plats de pasta. També és ideal per acompanyar qualsevol plat de peix i marisc. Degut a les seves virtuts  marida molt bé amb la cuina japonesa.
TOTS ELS NOSTRES VINS I CAVES SON ECOLÒGICS I VEGANS