BENVINGUTS A OLIVER VITICULTORS

La família Oliver Sivill som viticultors, orgullosos de mantenir viu el llegat dels nostres avantpassats: la terra, que va canviant de mans de generació en generació.

Històricament ens hem dedicat al conreu de les finques familiars de Subirats (Finca Cal Xic de l’Agustí) i Sant Martí Sarroca (Finca Cal Pau Piu). Inicialment només es cultivaven les tres varietats clàssiques del Penedès (Macabeu, Xarel·lo i Parellada). Al llarg dels anys amb el neguit d’anar experimentant i aprenent, hem anat plantant més varietats per a poder diversificar el conreu de la vinya i elaborar nous vins.

Actualment en les dues finques cultivem 55 hectàrees de vinya, sota els principis de l’agricultura ecològica i biodinàmica.

A l’antic celler de la Masia Cal Xic de l’Agustí s’havia elaborat vi fins a mitjans dels anys seixanta, moment en que es va deixar aquesta activitat per passar únicament a vendre el raïm a altres cellers de la zona, cosa molt comú a moltes masies del Penedès.

Però el 2011 la família decideix tornar als orígens i funda el nou Celler Oliver Viticultors a la Masia de Cal Xic de l’Agustí, al terme de Subirats.

Recuperant les antigues instal·lacions per fer la criança de les ampolles de cava i adequant un espai per poder atendre els clients i les visites.

Gràcies a la incorporació de la nova generació de la família estem segurs de fer aquest pas. 

Amb els nous coneixements adquirits i les noves inquietuds de seguir fent coses noves a casa nostre, fem el pas en ferm en aquesta nova etapa.

Començava una nova i apassionant  aventura: posar dins una ampolla el fruit del nostre treball. Del raïm a l’ampolla sota la nostra filosofia, de que el vi es fa a la vinya.

Unes ampolles que surten sota el segell i el control de la D.O. Penedès i la D.O. Cava. Pensem que aquesta es la millor manera de posar en valor el territori que ens envolta i que entre tots hem de preservar i millorar.

A finals del 2013 surten a la llum les primeres ampolles  i comencem a rebre els primers clients a casa nostra. El projecte comença a caminar i del somni passem a la realitat. Una realitat que ha anat avançant any rera any.

En el 2022 fem un petit gran pas, s’amplien les instal·lacions per poder encabir l’augment de producció i per poder seguir mantenint la qualitat dels nostres productes.

Els reptes de futur no s’aturen. Nous projectes, noves il·lusions. Nous vins i caves que  ja dormen al celler però sense perdre de  vista els nostres  orígens de que el vi neix a la vinya.

CONTACTE

Si teniu qualsevol pregunta o voleu saber més sobre nosaltres, els nostres vins o caves, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’ajudar-vos.

Avís legal

2 + 12 =