10.000 HORES ROSÉ

50% Merlot i 50% Ull de Llebre

Ecològic

D.O. PENEDÈS
L’expressió fresca i sedosa d’un vi rosat. La seva fruita vermella i els seus tocs florals  fa que sigui fàcil de compartir amb els amics i família a qualsevol hora del dia o per iniciar un àpat.

ELABORACIÓ:

Maceració de 3 hores directament a la premsa per tal d’aconseguir aquest color rosat pàl·lid. Seguidament fermenta durant 25 dies en dipòsits d’acer inoxidable per obtenir l’expressió més vital de les seves notes primàries a una temperatura controlada. Acabem el procés amb una criança sobre lies en el mateix dipòsit entre 3 i 4 mesos per arrodonir el vi. Finalment, filtrem i embotellem.

 

NOTA DE TAST:

Visualment, presenta un aspecte net i brillant, amb un color rosat pàl·lid aconseguit amb una maceració molt lleugera de les pells amb el most.

Trobem unes aromes molt franques i fresques tot predominant les olors de fruits vermells com la maduixa i la grosella.

Te una entrada fresca i neta. És expressiu, sedós, untuós i fresc. Presenta acidesa molt vibrant i una lleugera  graduació alcohòlica, cosa que el fa molt  refrescant tot deixant-nos un post gust  llaminer.

MARIDATGE:

És un vi apte per degustar-ne una copa a qualsevol hora del dia. Marida molt bé amb primers plats frescos i lleugers  com poden  ser els aperitius, els  entremesos, les  amanides.   També és ideal per acompanyar arrossos i  plats de pasta.
TOTS ELS NOSTRES VINS I CAVES SON ECOLÒGICS I VEGANS