BROTS – SYRAH

100% Syrah

Ecològic

6 mesos en ampolla

Vinya del Bou

D.O. PENEDÈS
El Brots rosat és el brot de vida d’on neix el rosat que trenca els esquemes. La vinya del Bou ens permet expressar la màxima vivacitat de la seva varietat gràcies a la seva joventut. És un vi elèctric, fregant i fresc que busca reivindicar el color més atrevit dels rosats per ser llaminer i atractiu en boca.

ELABORACIÓ:

Duem a terme una maceració en fred dels raïms unes 8 hores dins del dipòsit. Per tal d’aconseguir aquest color tant característic d’aquest vi. Un cop sangrat el most flor i fet un premsat suau, la fermentació la fem en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada.  Acabem el procés amb una criança sobre lies en el mateix dipòsit.  Finalment, filtrem i embotellem per donar-li mig any de criança en ampolla abans no vegi la llum.

 

NOTA DE TAST:

Presenta un aspecte net i brillant, amb color vermell-violeta intens que representa el caràcter viu d’aquest vi.
Trobem una explosió de fruites vermelles silvestres com els gerds. La Syrah ens aporta aromes de flor vermella com la grosella i de fruita negra com la mora.
Te una entrada fresca i  sedosa amb una acidesa elèctrica que refresca i fa salivar. Notem un cos mig que denota una bona estructura. El seu post-gust és persistent i agradable al paladar.

MARIDATGE:

És un vi gastronòmic perfecte per degustar durant els entrants, però també per un plat principal mar i muntanya o una carn blanca.
TOTS ELS NOSTRES VINS I CAVES SON ECOLÒGICS I VEGANS